آشپزی

خواص کاهو سکنجبین؛ از برطرف کم خونی تا درمان زودانزالی

خبرنگاران | سرویس سلامت - مصرف و بهره بردن از خواص کاهو سکنجبین به عنوان عصرانه ای تابستانی و دلچسب از گذشته در بین ما ایرانیان صندلی ویژه ای داشته است. یکی از مهارت های طب ایرانی، مصرف انواع خوراکی ها با مصلح آن است تا بیشترین فایده و کمترین عوارض را برای...

18 خرداد 1400

کالری نخودچی، هر 100 گرم نخودچی چقدر کالری دارد؟

خبرنگاران | سرویس سلامت - نخودچی یکی از تنقلات سالم است که می توان آن را به میان وعده های غذایی اضافه نمود. این آجیل فیبر بالایی دارد و با کاهش اشتها می تواند به کاهش وزن نیز یاری کند، با این وجود زیاده روی در مصرف آن به دلیل کالری بالایی که دارد باعث اضافه...

27 اردیبهشت 1400

چرا زعفران اسپانیا شهرت جهانی دارد؟

بر اساس آمار اعلام شده در سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل، ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران است. آب و هوای خشک و آفتابی ایران و دانش کاشتی که نتیجه سال ها تجربه است، باعث شده ایران یکی از تولیدکنندگان عمده این گیاه باشد. گیاهی که احتمالا از یونان به این...

24 اردیبهشت 1400

پوست سیب زمینی؛ زباله ای خوش طعم با خاصیت جادویی که نباید دور بریزید!

سیب زمینی گیاه، یا بهتر است بگوییم ساقه گیاهی است که در بین افراد مختلف محبوب است. سیب زمینی نشاسته زیادی دارد و به صورت پخته یا سرخ شده مصرف می شود. بعضی از افراد سیب زمینی های کوچک را با پوست پخته و سرخ می کنند، اما اغلب مردم پوست سیب زمینی را جدا کرده...

1 فروردین 1400

طرز تهیه عدس پلو مجلسی خوشمزه

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخ نموده، گوشت قلقلی، بدون گوشت و با مرغ، یکسان است و تفاوت چندانی ندارد. مواد لازم و ترکیب آن ها باعث ایجاد گوناگونی در تهیه عدس پلو شده است. در ادامه با دستور پخت این غذای سنتی بهتر آشنا می شوید.

24 اسفند 1399

طرز تهیه آش رشته در زودپز و نکاتی برای طبخ آن

آش رشته را می توان محبوب ترین آش سنتی ایرانی دانست که معمولا در فصول سرد سال طبخ می شود. در این مطلب طرز تهیه آش رشته در زودپز معرفی خواهد شد. با ما همراه باشید.

8 اسفند 1399

طرز تهیه پوره هویج برای نوزاد به 3 روش

پوره هویج، یکی از غذا های کمکی مناسب برای نوزاد پس از سن 6 ماهگی است. پوره هویج و سیب زمینی، پوره هویج و برنج، پوره هویج و سیب 3 نمونه از بهترین و پرخاصیت ترین غذا های کمکی نوزاد است که در این مطلب با طرز تهیه آن ها آشنا خواهید شد.

5 اسفند 1399

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی مخصوص نوروز

شیرینی بادامی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های مخصوص عید نوروز است که با پودر بادام تهیه می گردد. با طرز تهیه شیرنی بادامی آشنا شوید.

29 بهمن 1399

تزیین سالاد الویه در مدل های مجلسی و زیبا

برای تزیین سالاد الویه می توانید از انواع میوه و سبزیجات مختلف استفاده نمایید. در اینجا روش تزیین الویه مدل گل های مختلف، مدل درختی، مدل هدیه با خوراکی های مختلف مثل سبزیجات، هویج، گوجه، فلفل، خیارشور و سس یاد داده شده است.

29 بهمن 1399

طرز تهیه آش کشکینه؛ آش با سرعت غذای فست فودی

کشکینه آشی محلی است که می توان آن را برخلاف دیگر آش هایی که زمان بسیاری باید برای پخت آن صرف کرد به آسانی و در زمانی کوتاهی آماده کرد. غذایی که در تمام فصول سال قابل استفاده است و در فصل های سرد تاثیر بسیار مثبتی در درمان سرماخوردگی دارد.

16 بهمن 1399

صربستان، کشوری پرتلاطم اما زیبا

یکی از مهمترین جاهای دیدنی فرانسه که بعید است تا به امروز تصویر آن را ندیده باشید، بنای طاق پیروزی پاریس است؛ یک طاق سنگی سفید که با ارتفاع 50 متری، در میان میدانی عظیم و شلوغ جای گرفته است. این طاق زیبا در کنار برج ایفل…

28 آذر 1399

طرز تهیه پاچینی مرغ رستورانی در خانه با سس مخصوص

حتما شما هم در منوی رستوران اسم غذای پاچینی را دیده اید و احتمالا سفارش هم داده اید. شاید از خودتان بپرسید اصلا پاچینی چیست؟ پاچینی در واقع قسمت بازوی مرغ یا کتف مرغ یا همان قسمت بالای بال مرغ است که با پودر سوخاری و ادویه جات مختلف مزه دار و طبخ می گردد....

21 آبان 1399

انواع قهوه و طرز تهیه آن ها و تفاوت های بین آن ها

در این مطلب انواع قهوه و نحوه تهیه آن ها و همچنین تفاوت های جزدی ان ها را بررسی می کنیم. اگر جزو قهوه دوست ها هستید با ما باشید.

16 آبان 1399

طرز تهیه قیسی زردآلو در خانه، با نور آفتاب و در فر

قیسی زردآلو از خشک کردن میوه زردآلو تهیه می گردد که این میوه بومی مناطق چین است. نصف فنجان قیسی 19 درصد از احتیاج روزانه به فیبر را فراهم می آورد. زردآلوی تازه غنی از پتاسیم است، ولی قیسی دارای میزان بالاتری از پتاسیم نسبت به میوه تازه است. پتاسیم عنصر مهمی...

11 مهر 1399

طرز تهیه لواشک خرما در منزل (یک لواشک متفاوت و مقوی)

لواشک هندوانه، لواشک خرمالو و لواشک خرما! شاید این لواشک ها برایتان عجیب باشند، اما ما به شما توصیه می کنیم برای یکبار هم که شده آن ها را تهیه کنید تا مشتری ثابت این تنقلات شیرین و سالم خانگی شوید! در این مطلب نیز سعی داریم طرز تهیه لواشک خانگی با خرما...

24 شهریور 1399

طرز تهیه گوشت و لوبیای اصفهانی

گوشت لوبیا غذای اصیل و محلی کاشان و اصفهان می باشد، گوشت و لوبیا در کاشان که پایه اصلی نذری ها در مراسم مذهبی، در این شهر است. اگر در ماه هایی مثل محرم یا صفر به این شهر بروید احتمال این که بتوانید این غذای محلی نذری را بخورید بسیار زیاد است. گوشت لوبیا...

26 خرداد 1399

طرز تهیه صبحانه سوئیسی؛سبک و خوشمزه

صبحانه سوئیسی یکی از پرطرفدارترین صبحانه های رژیمی در دنیا محسوب می شود. این صبحانه که نخستین بار توسط یک پزشک به نام بیرچر بنر در سال 1900 در سوئیس آماده شد، ترکیبی از غلات، میوه ها، آجیل و خشکبار است که با شیر سرو می شود.

29 اردیبهشت 1399

طرز تهیه پاستا سبزیجات

پاستا با سبزیجات از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب کافه ای است که می توانید آن را در منزل به راحتی تهیه کنید.

26 اردیبهشت 1399

طرز تهیه خمیر هزار ورق خانگی

برای تهیه خمیر هزار ورق خانگی که به خمیر هزار لا و یا میل فوی نیز مشهور است می بایست به این نکته توجه داشته باشید که تمامی مواد و وسایل در حین آماده سازی این خمیر می بایست سرد باشند.

25 اردیبهشت 1399

بازی رنگ ها و طعم ها در جشنواره سفره ایرانی اصفهان

جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور هنرمندان 5 استان اصفهان، تهران، البرز، قم و مرکزی و با پخت انواع غذاهای سنتی و محلی ایرانی از 11 تا 13 آذرماه در باغ موزه چهل ستون اصفهان برگزار گردید.

5 اسفند 1398
تعداد: (31)