طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا به سبک حرفه ای
به گزارش مجله سایه، کروسان با توجه به ظاهر، طعم و بافت در هر دو دسته شیرینی و نان قرار می گیرد. خیلی از کشورها آن را به عنوان نان صبحانه مصرف می نمایند در حالی که کشورهای دیگر تنها آن را یک میان وعده به حساب می آورند. فیلینگ کروسان بسیار متنوع و خوشمزه است تا جایی که در پذیرایی بیشتر جشن ها می توان آن را در میزان های کوچک و بزرگ سرو کرد. تهیه این نوع نان شیرینی کمی زمان بر است اما راه سریع تری هم برای تهیه آن وجود دارد. در مطالب قبلی به طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه با تمام نکات ریز و درشت آن اشاره نموده ایم که می توانید آن را بخوانید. حال اگر می خواهید آن را به سبک حرفه ای و در سریع ترین زمان درست کنید طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه کروسان با خمیر هزارلا
- خمیر هزارلا یک بسته
- شکلات نوتلا به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ یک عدد
- کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا
1. خمیر کروسان را آماده کنید
نان شیرینی کروسان به عنوان یک میان وعده هواداران بسیاری دارد که به صورت حرفه ای می توان در منزل آن را درست کرد. از آن جایی که تهیه خمیر کروسان کمی زمان بر است پس آن را با خمیر هزارلا درست کنید. در اولین مرحله از طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا باید قبل از هرکاری خمیر را از 30 دقیقه قبل بیرون بگذارید. با باز شدن یخ خمیر، خمیر را به صورت مثلثی برش بزنید. کوچک یا بزرگی مقدار های خمیر کاملا سلیقه ای است. پیشنهاد ما تهیه نان شیرینی کروسان برای پذیرایی در دورهمی هایتان است که نباید از آن غافل شوید.
نکته: باز کردن خمیر هزارلا منجمد منجر به شکستن خمیر می شود که برای پخت کروسان مناسب نیست.
2. فیلینگ کروسان را بریزید
در دومین مرحله از طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا یک قاشق از شکلات صبحانه را روی خمیر بریزید. دقت داشته باشید که شکلات تمام سطح خمیر را بگیرد. خمیر را از سمت مثلثی آن رول کنید. خمیر را با یاری زرده تخم مرغ رومال کنید. در نهایت روی آن ها کمی کنجد بپاشید. در کنار کروسان می توانید باقلوا شیر با خمیر هزارلا را هم درست کنید.
نکته: رول های کروسان را می توانید از وسط کمی تا نموده تا شکل هلال ماه به خود بگیرد.
3. کروسان را بپزید
در سومین مرحله از طرز تهیه کروسان با خمیرهزارلا نوبت به پخت آن ها می رسد. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا گرم شود. رول های کروسان را به آرامی داخل سینی فر بچینید. سینی را برای 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا کروسان ها پخته شوند. دقت داشته باشید با طلایی شدن روی کروسان ها، فر را خاموش کنید. با جود این خمیر می توانید طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا را خوانده تا سه مدل شیرینی دیگر هم درست کنید.
نکات تکمیلی تهیه کروسان با خمیر هزارلا
کروسان یکی از نان شیرینی های پرطرفدار است که با دستورهای متنوعی درست می شود و آسان ترین دستور آن را در بالا برایتان شرح داده ایم. حال در ادامه نکات تکمیلی برایتان آورده ایم که شما را بیشتر با این نان شیرینی خوشمزه آشنا خواهد نمود.
تاریخچه کروسان
کروسان (Croissant) یک واژه فرانسوی و به معنای هلال ماه است. تاریخچه نام گذاری آن به سال 1683 و حمله امپراطوری عثمانی به وین برمی شود. نانواهای آن موقع متوجه زمان حمله عثمانی به شهر می شوند بنابراین به سربازان اطلاع داده و شهر را نجات می دهند. نانوایان به خاطر این پیروزی، نانی به شکل هلال ماه در اتریش پختند تا دشمنان به یاد داشته باشند که آن ها پرچم دشمنان شان را همچون یک شیرینی خوشمزه درست نموده و می خورند. در مطلب کروسان چیست از تاریخچه تا طرز تهیه انواع آن شرح داده شده است، آن را حتما بخوانید.
مواد میانی کروسان
کروسان به عنوان یک نان شیرینی شناخته می شود پس می توان آن را به عنوان یک شیرینی خوشمزه در میان وعده های مختلف یا نان در وعده صبحانه و شام میل کرد. فیلینگ کروسان کاملا سلیقه ای و به ذائقه خودتان بستگی دارد. برای مصرف آن به عنوان میان وعده می توانید آن را با سس شکلاتی، خامه شکلاتی، مارمالاد هلو، مربا آلبالو، کره بادام زمینی، یک اسکوپ بستنی یا سیب و دارچین پر کنید. اگر کروسان را به عنوان نان در وعده های غذایی می خواهید مصرف کنید می توانید آن را به صورت ساده درست نموده یا با پنیر و تخم مرغ آب پز پُر کنید. اگر در استفاده از کره بادام زمینی به عنوان فیلینگ در کروسان شک دارید، مطلب خواص بادام زمینی چیست را بخوانید.
خمیر نان شیرینی کروسان
نان شیرینی کروسان را با خمیرهای متفاوتی می توان درست کرد. یکی از ساده ترین آن ها استفاده از خمیر هزارلا یا یوفکا است که در پاراگراف های بالاتر شرح آن را داده ایم. در حالی که همچون طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی می توانید خمیر آن را در منزل خود درست کنید.
انواع نان شیرینی کروسان
کروسان نه تنها با خمیرهای متفاوتی درست می شود بلکه طعم های متنوعی هم دارد. یکی از خوشمزه ترین آن ها تهیه نان کروسان با مغز شکلاتی است که در کتاب کاله کامل آن را بیان نموده ایم. حال شما با ذائقه خودتان می توانید آن را با فیلینگ های متنوعی پر کنید. با پر کردن خمیر کروسان با پنیر سبزی، گوشت چرخ نموده یا مرغ می توانید آن را برای وعده های غذایی تان مصرف کنید. از خواندن مطلب تهیه رول گوشت پنیری با خمیر هزارلا غافل نشوید.
منبع: کتاب کاله