طرز تهیه کیک نوتلا

هیچ جشن تولدی بدون کیک تکمیل نمی شود. بادکنک های رنگارنگ، کاغذ کشی، کادوهای تولد، نور و آهنگ تولد مبارک همگی یادآور دوران کودکی و تولدهای شاد و صمیمی هستند البته همیشه یک کیک شکلاتی خوشمزه جشن را خاطره انگیزتر می کند.

طرز تهیه کیک نوتلا

مواد لازم برای آماده سای کیک شکلاتی نوتلا

2 پیمانه آرد سرخالی

تخم مرغ درشت 4 عدد

  • شیر ½ پیمانه
  • وانیل 2 قاشق چایخوری
  • شکر 1 و ½ پیمانه
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک ½ قاشق چایخوری
  • کره 1 پیمانه
  • شکلات نوتلا 6 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد

نحوه تهیه طرز تهیه کیک نوتلا

قبل از شروع فر را روشن کرده و روی درجه 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و بدون جدا کردن زرده و سفیده با شیر و وانیل مخلوط کنید. با چنگال و یا هم زن دستی این مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود. نیازی به هم زدن تخم مرغ ها با دور تند هم زن برقی نیست. برای بهتر شدن کیفیت کیک شکلاتی نوتلا تخم مرغ و شیر را یک ربع قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شود.

در ظرف دیگری آرد را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده و شکر را به آن اضافه کنید. همیشه آرد را قبل از استفاده دو بار الک کنید. الک کردن کیک موجب می شود کیک ترد و لطیف تری داشته باشید.

کره را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود ولی کاملا به صورت مایع نباشد. کره را به تدریج با آرد و شکر مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید. با افزودن همه کره به آرد به مدت 3 ثانیه با دور کند مخلوط را هم بزنید در این زمان کره هنوز آب نشده و به صورت تکه ای دیده می شود.

از مخلوط تخم مرغ و شیر به اندازه یک پیمانه جدا کرده و به آرد و کره اضافه می کنیم. ابتدا با دور کند به مدت 20 ثانیه مواد را هم بزنید و سپس به تدریج دور هم زن را بیشتر کنید. هم زدن را تا زمانیکه مواد کاملا مخلوط شده و پف دار شود ادامه دهید.

بقیه تخم مرغ و شیر را به این مخلوط افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر این مواد را هم بزنید.

شکلات نوتلا در قوطی های شیشه ای به فروش می رسد. یک تخم مرغ و 6 قاشق شکلات نوتلا را با هم ترکیب کنید و هم بزنید. این مخلوط برای کیک شکلاتی نوتلا اساس کار را تشکیل می دهد.

کف یک قالب 22 سانتی را چرب کرده و آرد بپاشید.

نیمی از مخلوط کیک را که قبلا آماده کرده اید در قالب ریخته و رویش را با قاشق صاف کنید. مواد میانی شکلات نوتلا را روی مخلوط کیک ریخته و سپس بقیه مخلوط بریزید. در واقع می خواهیم شکلات نوتلا بین دو لایه کیک قرار داشته باشد.

قالب را در فر داغ به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کامل اجازه دهید تا کیک شکلاتی نوتلا به طور کامل سرد شود و سپس کیک را از قالب خارج کنید.

برای روکش کیک می توانید از گاناش شکلاتی استفاده کنید تا خوشمزه تر شود. فندق خورد شده و ترافل های رنگی هم برای تزیین کیک شکلاتی نوتلا ایده خوبی هستند.

این کیک را در جشن تولد کوچولوها تهیه کنید همه مهمان ها از خوردنش لذت خواهند برد.

به "طرز تهیه کیک نوتلا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک نوتلا"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید