طرز تهیه لواشک خرما در منزل (یک لواشک متفاوت و مقوی)

به گزارش مجله سایه، لواشک هندوانه، لواشک خرمالو و لواشک خرما! شاید این لواشک ها برایتان عجیب باشند، اما ما به شما توصیه می کنیم برای یکبار هم که شده آن ها را تهیه کنید تا مشتری ثابت این تنقلات شیرین و سالم خانگی شوید! در این مطلب نیز سعی داریم طرز تهیه لواشک خانگی با خرما را به شما آموزش دهیم تا با تهیه آن هم از طعم متفاوت این لواشک لذت ببرید و هم کمی از چیس و پفک های مضر بازار فاصله بگیرید! با ما همراه باشید.

طرز تهیه لواشک خرما در منزل (یک لواشک متفاوت و مقوی)

جهت دریافت خدمات آلاچیق چوبی مدرن با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.

طرز تهیه لواشک خرما

مواد لازم
خرمای هسته گرفته شده1 کیلوگرم
آب3 لیوان
نمکنوک قاشق چایخوری

دستور تهیه لواشک خرمای خانگی

  • خرماهای هسته گرفته را درون قابلمه ای بریزید.
  • میزان آب دستور را به آن اضافه نموده وبا دست تمیز کمی آن را چنگ بزنید تا بافت خرما کمی باز گردد.
  • سپس از طریق گوشکوب برقی مواد را کاملا پوره کنید. (یا مواد را درون مخلوط کن ریخته تا سسی کاملا یکدست به دست آید.)
  • سپس این مواد را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و نمک را به آن بیافزایید.
  • به مدت 1 ساعت مدام آن را هم زده تا آب اضافی اش تبخیر گردد.
  • سپس کف سینی را نایلون پهن کنید و یا آن را با سلفون بپوشانید.
  • سس لواشک را درون سینی به صورت کاملا یکدست پهن نموده و مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید؛ لواشک شما بسته به ضخامتی که دارد، پس از 2-4 روز آماده می گردد. (اگر فصل زمستان است و آفتاب نور ضعیفی دارد، لواشک را روی بخاری، شوفاژ یا فر خشک کنید - طرز تهیه لواشک درون فر را در ادامه آورده ایم.)

نکته: اگر به مخلوط کن و گوشکوب برقی دسترسی ندارید، مواد را پس از چنگ زدن روی حرارت بگذارید و پس از پختن، آن را از یک آبکش ظریف به آرامی چنگ زده و رد کنید.

طرز تهیه لواشک خرما در فر

  • برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب نموده و مواد را درون آن پهن کنید.
  • فر را روی دمای 80- 50 درجه تنظیم نموده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)
  • بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.
  • پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش نموده و لواشک را بیرون بیاورید. (این کار احتمالا بین 3 تا 5 ساعت زمان خواهد برد!)

نکات تکمیلی در تهیه لواشک خرمایی

  • لواشک خرما جزء لواشک های شیرین است، برای تعدیل مزه آن، می توانید از میوه های فصل در آن ترکیب کنید.
  • برای زیباتر و مقوی تر شدن این لواشک، کمی سیاهدانه و تخم خرفه روی لواشک بپاشید.
  • در سرانجام می توانید لواشک شکم پر درست کنید؛ به این صورت که کمی گردوی کوبیده شده و دارچین و زنجبیل لای لواشک گذاشته و آن را محکم بپیچید و درون ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه لواشک خرمایی را به شما عزیزان آموزش دادیم که یکی از انواع تنقلات بسیار مقوی خانگی است. گاهی بعضی از بچه ها از خوردن خرما امتناع می نمایند که ما توصیه می کنیم حتما این لواشک را برای آن ها تهیه کنید تا بدنشان از خواص بی نظیر خرما بهره مند گردد.

آیا تا به حال لواشک خرما را تهیه نموده بودید؟ شما با چه روشی این لواشک را در خانه تهیه می کنید؟ لطفا نظرات، پیشنهادات و سوالات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید؛ کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی شما خواهند بود.

در آخر نیز به شما عزیزان همراه، پیشنهاد می کنیم که اگر به دنبال دستورات عالی برای تهیه انواع لواشک خانگی هستید، طرز تهیه لواشک هفت میوه ، لواشک گیلاسلواشک گیلاس و لواشک کیوی را در انگیزه از دست ندهید!

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 24 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 4687

به "طرز تهیه لواشک خرما در منزل (یک لواشک متفاوت و مقوی)" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه لواشک خرما در منزل (یک لواشک متفاوت و مقوی)" امتیاز داده اند | 3.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک خرما در منزل (یک لواشک متفاوت و مقوی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید