3 طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز و سفید رستورانی و مجلسی

به گزارش مجله سایه، سوپ جو پرک یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین است که هم مزه لذیذی دارد و هم خیلی راحت و سریع آماده می گردد. در طرز تهیه سوپ جو پرک هم می توانید از رب گوجه بهره ببرید و هم این سوپ را به صورت سفید و همراه با شیر درست کنید. اما سوپ جو پرک سفید چطور آماده می گردد؟ چگونه می توان یک سوپ جو پرک مجلسی و قرمز آماده کرد؟ در این مقاله از در می توانید با دستور پخت سوپ جو پرک به چند روش مختلف آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی پاسخ خواهیم داد.

3 طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز و سفید رستورانی و مجلسی

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی با مرغ

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 60 دقیقه

کالری هر 100 گرم سوپ جو پرک با رب گوجه: 52 کالری

مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک با رب

  • جو پرک: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • سینه مرغ: 1/2 یک سینه
  • پیاز: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • هویج: 1 عدد بزرگ
  • سبزی سوپ خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
  • زردچوبه و روغن: به اندازه لازم

مراحل طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی قرمز

اگر طعم سوپ جو پرک رستورانی را چشیده باشید، حتماً می دانید که ترکیب طعم های این سوپ چقدر لذیذ و خوشمزه است. برای درست کردن سوپ جو پرک قرمز رستورانی شما تنها به اندازهی مرغ، سبزی، زرشک، پیاز، هویج و ادویه احتیاج دارید. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز رستورانی آشنا شوید.

مرحله اول؛ تفت دادن پیاز

در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی باید پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل روغن بریزید و سرخ کنید. زمانی که پیازها کمی سبک شدند، می توانید کمی و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و سپس صبر کنید تا رنگ پیازها طلایی گردد.

مرحله دوم؛ پختن سینه مرغ

بعد از این که پیازها سرخ شدند، سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی در روغن تفت دهید تا مرغ ها تغییر رنگ دهند. در نهایت 5 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ها بپزند.

مرحله سوم؛ ریش کردن مرغ ها

بعد از این که مرغ ها پختند، آن ها را از آب خارج کنید. برای ریش ریش کردن مرغ می توانید از چنگال یاری بگیرید و یا یک دستکش به دست کنید و با دست مرغ ها را ریش کنید.

مرحله چهارم؛ سرخ کردن رب گوجه فرنگی

یک ماهیتابه کوچک روی شعله گاز قرار دهید. سپس اندازهی روغن در ماهیتابه بریزید تا داغ گردد. سپس را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید رب کاملاً در روغن سرخ گردد و بوی خامی آن رفع گردد.

مرحله پنجم؛ اضافه کردن مرغ، جو پرک و رب به سوپ

در این مرحله از طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز رستورانی باید مرغ های ریش ریش شده را همراه با جو پرک و رب گوجه فرنگی سرخ شده به آب مرغ اضافه کنید.

مرحله ششم؛ آماده کردن سوپ جو پرک قرمز

بعد از چند دقیقه که سوپ کمی جا افتاد، در این مرحله از پخت سوپ جو پرک بدون شیر باید سبزی سوپی خرد شده را به قابلمه سوپ اضافه کنید. در نهایت اندازهی زرشک، نمک و آب لیمو ترش در قابلمه سوپ بریزید و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ جو رستورانی

طرز تهیه سوپ جو پرک سفید رستورانی

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

کالری هر 100 گرم سوپ جو پرک با شیر: 85 کالری

مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک با شیر

  • پیاز: 1 عدد
  • ساقه کرفس: 1 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه
  • جو پرک: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب مرغ: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • ذرت: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • لوبیا سبز: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیر کم چرب: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آویشن: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: به اندازه لازم

مراحل طرز تهیه سوپ جو پرک سفید با مرغ برای سرماخوردگی

سوپ جو پرک سفید نوع دیگری از سوپ جو پرک با مرغ است که به آن شیر اضافه می گردد و از همین رو هم بسیار مقوی است و هم طعم بسیار خوشمزه ای دارد. برای تهیه این سوپ جو پرک برای باید از ترکیب سبزیجات خرد شده، شیر و آب مرغ بهره ببرید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سوپ جو پرک با شیر آشنا شوید.

مرحله اول؛ تفت دادن سبزیجات

در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ جو پرک سفید باید سبزیجات را خرد کنید و سپس اندازهی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز، کرفس و هویج را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله دوم؛ اضافه کردن کره، سیر و جو پرک به سبزیجات

بعد از این که سبزیجات نرم شدند، باید و جو پرک را همراه با اندازهی کره به سبزیجات اضافه کنید. سپس برای 1 دقیقه مواد را تفت دهید تا جو پرک کمی برشته گردد.

مرحله سوم؛ آماده کردن سوپ جو پرک با شیر

در آخرین مرحله از دستور پخت سوپ جو پرک باید بعد از چند دقیقه آب مرغ را اضافه کنید و سپس ذرت و لوبیا سبز را همراه با شیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ برای چند دقیقه بجوشد و جا بیفتد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان بریزید میل کنید.

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ و سیب زمینی

اضافه کردن سیب زمینی به سوپ جو پرک موجب لعاب دار شدن سوپ می گردد. برای تهیه سوپ جو پرک با سیب زمینی باید سیب زمینی را همراه با هویج به صورت نگینی خرد کنید و همراه با پیاز و مرغ در ماهیتابه تفت دهید.

سپس همچون روش تهیه سوپ جو پرک با رب مرغ ها را ریش ریش کنید و جو پرک، آب مرغ و سایر طعم دهنده ها را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ برای چند دقیقه بپزد و جا بیفتد.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه سوپ جو پرک

*برای خوش طعم شدن سوپ جو پرک رستورانی می توانید اندازهی به آن اضافه کنید.

*اضافه کردن کره به سوپ جو پرک طعم فوق العاده ای می بخشد.

*در طرز تهیه سوپ جو پرک برای بیمار، بهتر است سبزیجات را سرخ نکنید و با کمترین مقدار روغن این سوپ را تهیه کنید.

*برای طرز تهیه سوپ جو پرک درب قابلمه را روی آن نگذاری، زیرا امکان سر رفتن سوپ وجود دارد.

*در صورت تمایل می توانید در دستور پخت سوپ جو پرک، زرشک را در سوپ نریزید و تنها اندازهی از آن را برای تزیین روی سوپ بریزید.

*اضافه کردن سیر به سوپ جو پرک طعم فوق العاده ای می بخشد.

*برای درست کردن سوپ جو پرک می توانید از سبزی هایی مثل گشنیز و بهره ببرید.

*در طرز تهیه سوپ جو پرک می توانید از سبزیجاتی مثل نخود فرنگی و ذرت نیز بهره ببرید.

*برای پخت سوپ جو پرک با رب می توانید اندازهی تازه رنده شده نیز به سوپ اضافه کنید.

*برای تهیه سوپ جو پرک می توانید از اندازهی ورمیشل نیز بهره ببرید.

*در صورت تمایل می توانید به جای اضافه کردن مرغ و آب مرغ به سوپ جو پرک اندازهی آب سبزیجات و اضافه کنید.

*اگر دوست دارید سوپ جو پرک شما کاملاً یکدست و میکس شده باشد، می توانید با استفاده از گوشت کوب برقی سوپ را له کنید.

*در دستور پخت سوپ جو پرک سفید می توانید اندازهی خامه را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا شما لذیذتر گردد.

سوالات متداول

آیا ضروری است قبل از اضافه کردن جو پرک به سوپ آن را بخیسانیم؟

برای تهیه سوپ جو پرک احتیاجی به خیساندن جو پرک نیست و باید در15 دقیقه نهایی پخت سوپ جو پرک را اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ برای سرماخوردگی چگونه است؟

در طرز تهیه سوپ جو پرک برای سرماخوردگی باید سبزیجات را خرد کنید و بدون تفت دادن در قابلمه آب جوش بریزید. سپس گوجه فرنگی رنده شده، مرغ و در صورت تمایل اندازهی سیب زمینی خرد شده را نیز به سوپ اضافه کنید.

سپس شعله گاز را روی حرارت میانه تنظیم کنید و اجازه دهید سوپ شما برای 1 ساعت بپزد و کاملاً جا بیفتد. بعد از 1 ساعت می توانید جو پرک را به سوپ اضافه کنید و در نهایت بعد از اضافه کردن گشنیز و جعفری همراه با آبلیمو، نمک و فلفل شعله گاز را خاموش کنید.

منابع: oatseveryday، everylittlecrumb

منبع: افق کوروش
انتشار: 14 دی 1401 بروزرسانی: 14 دی 1401 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 13878

به "3 طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز و سفید رستورانی و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز و سفید رستورانی و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید