مصدومیت شدید دروازه بان تراکتور و تعویض در بازی با گل گهر
به گزارش مجله سایه، به گزارش خبرنگاران، ملاقات تیم های فوتبال تراکتور تبریز و گل گهر سیرجان در حالی از ساعت 15 در استادیوم امام علی (ع) سیرجان شروع شد که مصدومیت شدید محمدرضا اخباری دروازه بان تراکتور باعث تاخیر چند دقیقه ای در نیمه اول این ملاقات شد.

اخباری پس از واکنش دیدنی خود در دقیقه 14 دچار مصدومیت جدی از ناحیه صورت شد تا نتواند به حضور خود در چارچوب دروازه این تیم تبریزی ادامه دهد.
از این رو حبیب فرعباسی دروازه بان نیمکت نشین سرخپوشان جای او را در دروازه گرفت تا مقابل خط حمله قدرتمند گل گهر قرار بگیرد.
همچنین ملاقات پربرخورد تراکتور و گل گهر سیرجان در نیمه اول باعث شد تا امیر قلعه نویی سرمربی سیرجانی ها اعتراض شدیدی نسبت به قضاوت اشکان خورشیدی داور بازی داشته باشد. همین موضوع با تذکر جدی داور مسابقه همراه بود تا او را تهدید به اخراج از محوطه قانونی فنی کند.
منبع: خبرگزاری مهر