طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده و مجلسی

به گزارش مجله سایه، برای تهیه یک کباب تابه ای 2 نفره به زمان و مواد اولیه چندانی احتیاج ندارید تنها با کمی گوشت چرخ نموده، پیاز و ادویه در نیم ساعت می توانید یک کباب لذیذ و خوشمزه درست کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده و مجلسی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - زمانی که فرصت کافی برای تهیه یک غذای سنتی ندارید و در عین حال می خواهید غذایی مقوی و خوب داشته باشید، کباب تابه ای یا کباب دیگی بکی از بهترین گزینه هاست. این غذای خوشمزه و عالی تنها 30 دقیقه زمان احتیاج دارد تا آماده گردد. مواد مورد احتیاج آن هم تنها کمی گوشت، پیاز و ادویه و در صورت تمایل گوجه است. البته شما می توانید کباب تابه ای با سیب زمینی و رب گوجه هم درست کنید که از نظر من دیگر تبدیل به خورشت می گردد تا کباب! در این مطلب طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره را به صورت ساده و مجلسی به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کباب تابه ای 2 نفره

گوشت چرخ نموده 300 گرم

پیاز متوسط

1 عدد

گوجه فرنگی

2 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان لازم

سماق

1 قاشق غذاخوری سرخالی

روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده

1. پیازها را رنده نموده و آب آن را بگیرید

2. گوشت چرخ نموده را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

نکته: به سلیقه خود می توانید از ادویه هایی همچون دارچین، پودر گلپر یا پودر زیره و زنیان نیز بهره ببرید.

3. کف ماهیتابه را کمی با روغن چرب کنید.

4. گوشت های خوب ورز داده شده را کف ماهیتابه پهن کنید و کمی فشار دهید تا منسجم گردد.

5. زیر شعله را کم نموده و در ماهیتابه را ببندید تا گوشت آب بیندازد.

6. پس از حدود ده دقیقه وقتی گوشت آب انداخته و کمی کوچکتر شده آن ها را به صورت عمودی برش بزنید تا شکل کباب گردد.

شکل برش گوشت کاملا سلیقه ای است. شما می توانید کباب تابه ای های خود را به شکل مثلثی یا حتی به شکل کتلت در بیاورید و در این صورت کباب انگشتی لذیذ و خوشمزه ای خواهید داشت.

7. روی گوشت ها کمی سماق بپاشید.

8. گوجه ها را برش زده، کمی نمک بپاشید و دور گوشت ها در ماهیتابه بچینید. البته می توانید گوجه ها را در ظرف دیگری جداگانه تفت دهید و بعد روی کتاب تابه ای دونفره خود بچینید.

9. در ماهیتابه را ببندید و بگذارید حدود ده دقیقه دیگر بپزد.

10. گوشت ها را زیر و رو کنید و روی دیگر را هم سماق بپاشید و دوباره در ماهیتابه را ببندید تا با شعله کم بپزد.

11. وقتی طرف دیگر گوشت ها هم پخت کباب شما آماده سرو است. می توانید بگذارید آب گوشت کاملا جذب شده و گوشت ها کمی برشته شوند یا اینکه آن ها را کمی آبدار و نرم بردارید.

طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره مجلسی

در صورتی که می خواهید کباب تابه ای 2 نفره شما مجلسی تر باشد می توانید به آن زعفران اضافه کنید. کمی زعفران ساییده شده و دم کشیده را هنگامی که گوشت آب انداخته به همراه سماق روی گوشت بریزید تا با عطر و طعم زعفران بپزد.

همچنین می توانید روی کباب تابه ای خود زمانی که آب آن گرفته شد برنج دم کنید و یک کباب دیگی مجلسی داشته باشید. البته در این صورت باید کباب خود را بجای ماهیتابه در قابلمه تهیه کنید و گوجه ها را هم جدا درست کنید یا موقع اضافه کردن برنج بردارید.

سخن آخر

یکی از معروف ترین کباب تابه ای ها در جهان، مربوط به کشور ترکیه است که روش تهیه خاصی دارد. شما می توانید طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه را نیز در خبرنگاران بخوانید. همچنین اگر به منقل و محیط باز برای درست کردن یک کباب سنتی دسترسی ندارید یا به هر دلیلی کباب تابه ای را ترجیح می دهید پیشنهاد می کنم طرز تهیه کباب برگ تابه ای خوشمزه رانیزبخوانید.از قلم نیاندازید که تجربیات، نظرات و پرسش های خود را با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.

وبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 8272

به "طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب تابه ای 2 نفره ساده و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید