طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی مخصوص نوروز
به گزارش مجله سایه، شیرینی بادامی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های مخصوص عید نوروز است که با پودر بادام تهیه می گردد. با طرز تهیه شیرنی بادامی آشنا شوید.
شیرینی بادامی یکی دیگر از شیرینی های خوشمزه مخصوص عید نوروز است. این شیرینی نیز جزو شیرینی های خشک محسوب می گردد و همانطور که از نام آن تعیین است، در ترکیب اولیه آن از بادام به صورت پودرشده استفاده می گردد.
شیرینی بادامی بسیار ساده است و به مواد ساده ای نیز احتیاج دارد که در هر خانه ای به راحتی پیدا می گردد. شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای عید نوروز تهیه کنید و از مهمانان خود با شیرینی خانگی دست پخت خودتان پذیرایی کنید. با ما با آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی خانگی
آرد | 125 گرم |
پودر بادام | 125 گرم |
پودر قند | 150 گرم |
روغن جامد | 150 گرم |
هل | پ ق مرباخوری |
پودر پسته | برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
- روغن و پودر قند و هل را مخلوط کنید و با همزن حدود 10 دقیقه هم بزنید تا به حالت کرم سفیدرنگی دربیاید.
- آرد را الک نموده و به مواد قبلی اضافه کنید.
- از اینجا به بعد دیگر به همزن برقی احتیاجی نیست و باید مواد را با لیسک یا قاشق به آرامی مخلوط کنید.
- پودر بادام را در آخرین مرحله اضافه نموده و خیلی کم با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر یک دست و لطیفی حاصل گردد.
- وقتی خمیر به بافت مورد نظر رسید، آن را به مدت حدود 1 ساعت استراحت دهید.
- بعد از استراحت، روی سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت با وردنه باز کنید.
- با قالب دل خواه (ترجیحا کوچک) خمیر را قالب بزنید.
- کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و آن را مقداری چرب کنید و خمیرهای قالب رده را داخل سینی فر بچینید.
- روی شیرینی ها مقداری پودر پسته بپاشید و سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه و با دمای 130 درجه سانتی گراد روی طبقه وسط فر قرار دهید.
به همین سادگی شیرینی بادامی شما آماده است. نباید فراموش کنید که مدت زمان پخت شیرینی به دمای فر و استانداردبودن آن بستگی دارد و ممکن است این مدت زمان برای شما کمی کمتر بیا بیشتر باشد پس حتما شیرینی ها را چک کنید.
چند نکته درباره تهیه شیرینی بادامی
- پودر بادام را می توانید به صورت آماده خریداری کنید اما اگر بخواهید در منزل آن را تهیه کنید می توانید بادام ها را داخل آب جوش بیندازید و بعد از مدتی که پوست آن ها نرم شد، پوست شان را جدا نموده و بگذارید خشک شوند و بعد آن ها را آسیاب کنید. بعد از آسیاب هم پودر بادام را الک کنید.
- اندازه مواد اولیه را تغییر ندهید. در صورتی که بخواهید می توانید همین اندازه ها را به نسبت مورد احتیاج کم یا زیاد کنید اما برای مثال در این دستور پودر قند را به دل خواه خود کمتر نکنید.
- برای قرار دادن شیرینی ها داخل ظرف سرو صبر کنید تا حسابی خنک شوند و بعد آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
امیدواریم این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید و برای عید سال جاری با شیرینی خانگی دست پخت خودتان از مهمانان پذیرایی کنید.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com