طرز تهیه اشترودل گوشت خانگی لذیذ و خوشمزه!

به گزارش مجله سایه، اشترودل گوشت یکی از غذاهای اتریشی است که به دلیل سبکی و راحتی در پخت، می توان هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا از آن استفاده نمود

طرز تهیه اشترودل گوشت خانگی لذیذ و خوشمزه!

سرویس آشپزی - اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینی های اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و لای آن شیرینی باشد. در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شده است.

اشترودل های شور نیز از مواد غذایی مختلف استفاده می گردد. یکی از انواع اشترودل شور (منظور خالی از شکر) اشترودل گوشت است که از گوشت چرخ شده و مواد دیگر استفاده می گردد و درون خمیر می ریزند و در فر قرار می دهند و می توان به عنوان پیش غذا از آن استفاده کرد زیرا غذایی سبک و راحت محسوب می گردد.

این روزها اشترودل را به صورت آماده در بوفه ها و مغازه های اغذیه فروشی نیز عرضه می نمایند. ولی پخت آن در منزل لذت دیگری خواهد داشت (البته اگر به جنبه بهداشتی آن توجه نکنیم که آن هم خالی از لطف نیست). برای تهیه اشترودل گوشت در منزل با ما همراه باشید تا دستور پخت آن را خدمتتان ارائه کنیم.

اشترودل گوشت

مواد لازم داخل اشترودل گوشت

گوشت چرخ شده150 گرم
سوسیس ریز شده3 عدد
پیاز متوسط ریز خرد شده1 عدد
فلفل دلمه ای ریز شده نصف پیمانه
قارچ خرد شدهنصف پیمانه
جعفری خرد شده4 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه کاری، زردچوبه، آویشن و پاپریکا به مقدار لازم
پنیر صبحانه50 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
کنجد مقداری جهت تزیین

دستور تهیه مواد داخل اشترودل گوشت

  1. برای مواد داخل خمیر پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید وقتی پیاز طلایی شد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید.
  2. زمانی که گوشت کمی سرخ شد سوسیس ها رو اضافه کنید.
  3. همه ی ادویه ها به جز نمک رو بیفزایید و مواد را تفت بدهید.
  4. قارچ ریز شده رو افزوده و تفت بدهید تا آبش کشیده گردد.
  5. فلفل دلمه ای ریز و رب رو اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. در آخر جعفری ریز را افزوده و حرارت را خاموش کنید و پنیر صبحانه و کمی نمک رو اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا پنیر و نمک مخلوط شوند.

مواد لازم خمیر اشترودل گوشت

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم 1/3 پیمانه
کره 50 گرم
تخم مرغ1 عدد
ماست 1 قاشق غذاخوری
آرد 2 پیمانه
نمکنصف قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری

دستور تهیه خمیر اشترودل گوشت

  1. آب ولرم را داخل یک کاسه عظیم بریزید و خمیر مایه فوری و شکر را اضافه و با قاشق مخلوط کنید و بگذارید پانزده دقیقه در محیط گرم بمانه تا ور یا عمل بیاید.
  2. در یک کاسه کوچک تخم مرغ، نمک و ماست رو خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. در یک تابه کره را آب کنید و صبر کنید تا خنک گردد.
  4. سپس کره حل شده و خنک شده را با آب و مخلوط تخم مرغ و ماست خوب مخلوط کنید. بدون هم زدن خمیرمایه فعال را روی مواد بریزید.
  5. یک پیمانه از آرد را روی مخلوط الک نموده و کاملا مخلوط کنید.
  6. پیمانه دوم آرد را کم کم اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل بگردد سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید (ممکنه آرد بیشتری لازم بشه یا زمان بیشتر).

پیچیدن اشترودل گوشت

  1. بعد از یک ساعت و ورآمدن خمیر، خمیر را روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده با وردنه بشکل مستطیل پهن کنید و طول مستطیل را با چاقو بشکل نوارهای کنار هم برش دهید بدون اینکه قطع شوند و جا برای گذاشتن مواد میانی باقی بماند. مواد میانی را وسط مستطیل بریزید و از کناره ها نوارهای کناری را بشکل ضربدری روی مرکز و روی مواد بیارید (می تونید ابتدا وانتهای اشترودلها رو مثل من بشکل ماهی در بیارید).
  2. با فرچه زرده تخم مرغ زده شده مالیده و کنجد پاشی کنید.
  3. در فر 180 از پیش گرم به مدت 35 دقیقه و چند دقیقه گریل برای طلایی شدن.

نحوه پیچیدن اشترودل با خمیر

اشترودل گریل شده

اشترودل گوشت گریل شده

نوش جانتان

وبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 6047

به "طرز تهیه اشترودل گوشت خانگی لذیذ و خوشمزه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشترودل گوشت خانگی لذیذ و خوشمزه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید