اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز ناامیدکننده خواهد بود

به گزارش مجله سایه، طبق گزارش های منتشر شده، مایکروسافت با قابلیت نرم افزاری موسوم به پروژه Latte می خواهد اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز 10 را امکان پذیر کند. اگرچه هنوز این قابلیت ارائه نشده است، ولی با قاطعیت زیادی می توانیم پیش بینی کنیم که ناامیدکننده خواهد بود.

اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز ناامیدکننده خواهد بود

در نگاه اول، ایده مراجعه به ویندوز استور برای دانلود و نصب اپلیکیشن های متنوع اندروید بسیار جذاب به نظر می رسد. اما این سؤال را باید مطرح کنیم که در حال حاضر در محیط ویندوز به کدام اپلیکیشن های اندروید احتیاج مبرم دارید؟ لازم به ذکر است معادل مناسب بسیاری از این اپلیکیشن ها برای محیط ویندوز ارائه شده و همچنین باید به اپلیکیشن های تحت وب هم اشاره کنیم که تجربه کاربری جذابی را برای حوزه های مختلف به ارمغان می آورند.

البته احتمالا می توانید به تعدادی نام اشاره کنید. به عنوان مثال، اندروید از هزاران بازی کوچک و جذاب بهره می برد که هیچ وقت قرار نیست برای ویندوز 10 ارائه شوند. همچنین شاید اجرای نسخه موبایل اپلیکیشن هایی مانند اینستاگرام و Slack در پنجره کوچک به جای استفاده از پنجره های مرورگرها یا پنجره های عظیم مربوط به برنامه های ویندوز جالب به نظر برسد. اما با توجه به محدودیت های مربوط به اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز، نمی توانیم به یک ویژگی شاخص و بسیار ضروری اشاره کنیم.

همین محدودیت ها مانع عظیمی محسوب می شوند. به عنوان مثال یک اپلیکیشن بسیار مهم را در نظر بگیرید که روزانه چندین بار از آن استفاده می کنید. حالا تصور کنید نیمی از کارکرد آن برداشته شده و چیزی متفاوت جایگزین آن شده است. این دقیقا همین اتفاقی است که در صورت انجام فرایند گوگل زدایی رخ می دهد. اپلیکیشن هایی که برای ارسال نوتیفیکیشن، آپدیت اتوماتیک، بک آپ داده و بسیاری از مشخصه های دیگر به سرویس های گوگل پلی احتیاج دارد، حالا دیگر نمی توانند از آن ها استفاده نمایند. اگر سرویس های گوگل اهمیت زیادی نداشتند، هواوی همچنان به عنوان رقیب قدر سامسونگ برای کسب رتبه اول بازار موبایل عرض اندام می کرد.

این احتمال وجود دارد که مایکروسافت بتواند مجموعه ای از API ها را به خوبی گوگل یا حتی بهتر از آن، ارائه کند. مایکروسافت در وهله اول یک شرکت نرم افزاری محسوب می گردد و در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد. اما فرض کنیم در این زمینه هم پیروز گردد، سپس چه اتفاقی می افتد؟ برای آغاز، توسعه دهندگان باید اپلیکیشن های خود را برای پشتیبانی از این API های جدید بازنویسی نمایند و به پشتیبانی از آن ها ادامه دهند. شرکت هایی مانند فیسبوک و Hulu که احتمالا مایل به انجام چنین کاری هستند، همین حالا از رابط کاربری تحت وب بسیار خوبی بهره می برند که حتی می توان گفت عملکرد بهتری نسبت به اپلیکیشن اندروید دارند.

مهم ترین دلیل برای اطمینان از ناامیدنماینده بودن اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز، این است که اجرای اپلیکیشن های موبایل در نمایشگرهای عظیم تجربه کاربری جذابی را ارائه نمی کند. تمام افرادی که صاحب کروم بوک هستند و اپلیکیشن های اندروید را نصب نموده اند، می توانند این موضوع را تأیید نمایند.

البته باید خاطرنشان کنیم بعضی اپلیکیشن ها به دلیل بازطراحی برای نمایشگرهای عظیم، در این زمینه بسیار عالی هستند. اما بیشتر آن ها از نظر تجربه کاربری با ضعف های متعددی روبه رو می شوند. حتی بعضی از آن ها در این محیط اصلا کار نمی نمایند. باید خاطرنشان کنیم ما داریم درباره کروم بوک صحبت می کنیم که سیستم عامل آن کاملا توسط گوگل توسعه پیدا نموده و از تمام API ها و سرویس های گوگل پلی بهره می برد.

در هر صورت، از حالا می دانیم که ویندوز استور سرشار از اپلیکیشن های اندروید چگونه به نظر می رسد زیرا همچنان شاهد اپ استور آمازون هستیم. در این اپ استور، اپلیکیشن های آمازون فوق العاده هستند، تعداد انگشت شماری اپلیکیشن عالی دیگر هم دیده می گردد ولی در کنار آن ها شاهد هزاران اپلیکیشن هستیم که یا دیگر آپدیت نمی شوند یا اصلا کار نمی نمایند. این قابلیت جدید ویندوز اگرچه جذاب به نظر می رسد، اما در نهایت شکست می خورد.

  • با ویندوز 1.0 آشنا شوید؛ سیستم عامل مایکروسافت 35 ساله شد

منبع: Android Central

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 دی 1399 بروزرسانی: 8 دی 1399 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 6248

به "اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز ناامیدکننده خواهد بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرای اپلیکیشن های اندروید در ویندوز ناامیدکننده خواهد بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید