آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم پر لذیذ

به گزارش مجله سایه، در ادامه آموزش طرز تهیه ماهی شکم‌ پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم پر لذیذ

مـواد لازم برای ماهی شکم‌ پر 4 نفر 

  • ماهی قزل‌آلا : 1 عدد
  • پیاز خرد شده : 1 لیوان
  • گشنیز خرد شده : 1 لیوان
  • سیر تازه خرد شده : نصف لیوان
  • رب انار : 3 قاشق غذاخوری
  • گردو : 10 عدد
  • روغن کانولا : 3 قاشق غذاخوری
  • کره : 1 قاشق غذاخوری
  • آب‌لیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران : به میزان دلخواه

طـرز تـهـیـه ماهی شکم‌ پر

رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.

پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.

حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.

ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را

با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

انتشار: 16 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 90

به "آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم پر لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم پر لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید