موج دوم آنفولانزا جدید از راه رسید؛ 20 درمان سریع و قطعی آنفولانزای جدید و فصلی
به گزارش مجله سایه، پاییز و زمستان با همه زیبایی های هایشان دو فصل شیوع ویروس بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی است. موج دوم آنفولانزا جدید 98 در راه است. آنفولانزا به شدت واگیر دارد پس برای درمان آن حتما به پزشک مراجعه کنید و در منزل با رعایت یک رژیم غذایی مناسب و خوراکی های شفابخش فرایند درمان را تسریع کنید. عوامل اصلی ابتلا به آنفولانزا انواع ویروس هستند. اما علائم آنفولانزا جدید چیست و درمان قطعی آنفولانزا کدام است و برای درمان آنفولانزا چه بخوریم؟ به عبارت دیگر چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اصلا فرق آنفولانزا با سرماخوردگی در چیست؟ با مرور مقاله ای از سایت Very Healthy Life در مجله خبرنگاران به شما می گوییم که چطور با 20 درمان سریع آنفولانز در طب سنتی می توانید سریع تر از شر آنفولانزا راحت شوید.
فرق آنفولانزا فصلی و آنفولانزا H1N1 با سرماخوردگی در هر دو گروه بچه ها و بزرگسالان چیست؟
علائم اولیه سرماخوردگی سوزش و درد گلو هستند و در ادامه سرفه، آبریزش بینی و برخی مواقع خروج خلط بینی هم اتفاق می افتد. این در حالی است که در مورد بچه ها سرماخوردگی گاهی با تب هم همراه است اما این امر در بزرگسالان با سیستم ایمنی سالم کمتر رخ می دهد. علائم بیماری سرماخوردگی تا 3 روز شدید و سپس خفیف می شود اما معمولا 5 تا 7 روز طول می کشد که سرماخوردگی بهبود پیدا کند. عامل اصلی سرماخوردگی ویروسی به نام راینوویروس است. علاوه بر این ویروس های دیگر و در برخی موارد عفونت های باکتریایی هم ممکن است علائم سرماخوردگی را تشدید کنند که در این صورت سرماخوردگی باعث عفونت سینوس ها، گلو و گوش هم می شود. در سرماخوردگی معمولا سردرد مشاهده نمی شود. درد بدن ضعیف و خفیف است و سرفه کوتاه و زیاد همراه با خلط امری طبیعی است. افراد سرماخورده معمولا دچار لرز نمی شوند، گلودرد طبیعی است و ناراحتی قفسه سینه متوسط است. عطسه کردن هم در فرد سرماخورده طبیعی است. گرفتگی بینی هم طبیعی است و به مرور رفع می شود.
تشخیص سرماخوردگی ویروسی از میکروبی در تخصص پزشک است و در صورت لزوم باید آنتی بیوتیک با نسخه پزشک مصرف شود.
در مورد آنفولانزا قضیه فرق می کند. در واقع تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی در این است که ویروس های عامل آنفولانزا از گروهی دیگر هستند و توسط ویروس های خانواده ارتومیکسو ویروس ایجاد می شود. این ویروس ها هم خودشان به سه گروه A ,B و C تقسیم می شوند. علائم اولیه آنفولانزای فصلی در بزرگسالان و بچه ها شامل تب، عرق کردن، گلو درد، درد مفاصل و عضلات و گرفتگی بینی و سردرد است. در آنفولانزای فصلی بدن درد، سرفه خشک و کوتاه، لرز متوسط، خستگی متوسط، گلو درد و درد قفسه سینه به صورت متوسط وجود دارد. دوره آنفولانزای فصلی معمولا 4 تا 7 روز است.
علائم شروع آنفولانزا مواردی مثل درد شدید بدن، لرز، تب و سرفه خشک، سردرد و ناراحتی قفسه سینه هستند که در آنفولانزا H1NA یا همان نوع a متداول است، اما در این نوع آنفولانزا معمولا گلو درد مشاهده نمی شود. افرادی که به نوع خاصی از آنفولانزا موسوم به آنفولانزای خوکی یا همان H1N1 یا آنفولانزای پرندگان که جز گروه A است مبتلا می شوند، ممکن است دچار اسهال و استفراغ هم بشوند. طول دوره درمان بیماری آنفولانزا 2 تا 7 روز و مسری است.
در برخی موارد علائم آنفولانزا به خصوص آنفولانزای H1N1 یا همان آنفولانزا جدید در بچه ها، سالمندان و کسانی که مسائل قلبی - عروقی و یا تنفسی دارند، ممکن است با عفونت ریه (پنومونی یا ذات الریه) همراه باشد که معمولا در افراد بزرگسال با سیستم ایمنی قوی این موارد رخ نمی دهد. ذکر این نکته مهم ضروری است که برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا در بچه ها و بزرگسالان حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید و به درمان های خانگی بسنده و اتکا نکنید. علاوه بر این یادتان باشد بعد از بهبود علائم تب آنفولانزا، تا 24 ساعت در منزل بمانید و در اجتماع و مکان های شلوغ حاضر نشوید.
اما چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ ؟ در کنار معالجه زیر نظر پزشک و شستن مرتب دست ها با آب گرم و صابون و استفاده از ماسک (برای خواندن تاثیر شستن دست ها و استفاده از ماسک بر ممانعت از انتشار ویروس آنفولانزا اینجا را کنید)، انجام درمان های خانگی جانبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می شود که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
ویروس آنفولانزا فصلی و a چطور به دیگران سرایت می کند و بهترین روش درمان آنها کدام است؟
ویروس آنفولانزا در قطرات ریزی که همراه عطسه و سرفه و حرف زدن با دیگران به هوا پرتاب می شوند به بقیه سرایت می کند، به همین راحتی. در واقع این قطرات ریز وارد دهان و بینی شده و ویروس را وارد بدن می کنند. پس برای جلوگیری از انتقال آنفولانزا اولین گام این است که در صورت بروز بیماری ارتباط خود را با دیگران به خصوص گروه های حساس مثل بچه ها و سالمندان و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند به کمترین میزان ممکن برسانید. یکی دیگر از راه های پیشگیری از آنفولانزا این است که در صورتی که دست هایتان آلوده است به سمت بینی، چشم و دهان نبرید چون ویروس آنفولانزا از این طریق هم منتقل می شود. بیماری آنفولانزا، چه آنفولانزای فصلی و چه آنفولانزا جدید در سه یا چهار روز نخست ابتلا بیش از هر زمان دیگری امکان سرایت و انتقال به دیگران را دارد و حتی تا هفت روز بعد از ابتلا هم ممکن است واگیر داشته باشد. علائم بیماری آنفولانزا در بزرگسالان و بچه ها گاهی چند روز پنهان است اما معمولا یک یا دو روز بعد از ابتلا به ویروس علائم آن هم شروع می شوند.
راه درمان آنفولانزای فصلی همان مراجعه به پزشک، عدم تماس و بیرون رفتن از منزل به دلایل غیر ضروری و مصرف دمنوش ها و مواد خوراکی است که در کنار نسخه پزشک و داروها بدن شما را تقویت می کنند. اما در مورد آنفولانزای جدید یا همان آنفولانزا h1n1 که از نوع آنفولانزای a است و معمولا بیشتر گروه های آسیب پذیر و حساس مثل بچه ها زیر 5 سال، افراد بالای 65 سال، زنان باردار و کسانی که ناراحتی ریه، قلب، دیابت و نقص ایمنی مادرزادی یا بیماری های مثل ایدز دارند را درگیر می کند نیاز به مراقبت های تخصصی تر و حتی در مواردی بستری شدن در بیمارستان است.
یکی از مهم ترین سوال ها این است: آنفولانزا تا کی ادامه دارد؟ یادتان باشد اغلب بیماران مبتلا به آنفولانزا فقط با درمان های عادی سرماخوردگی، استراحت در منزل، گرم نگه داشتن بدن و خوردن مواد غذایی مقوی و مایعات به اندازه کافی و استفاده از داروهای تب بُر درمان می شود و اگر تمام موارد فوق را رعایت کنید نباید باعث نگرانی شما شود. با رعایت این موارد آنفولانزا را می توانید درمان کنید و البته معمولا تا سرانجام فصل سرما نشانه ها و علائم آنفولانزا فصلی ادامه دارد.
برای درمان سریع و قطعی آنفولانزا و سرماخوردگی چه بخوریم؟
1- ریشه جینسنگ همان نوش دارو است
از زمان های قدیم و در طب باستان ریشه گیاه جینسنگ یکی از بهترین و موثرترین درمان های طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بوده است. ریشه جینسنگ که پیشینیان به آن نوشدارو می گفتند با تقویت سیستم ایمنی بدن قدرت ویروس و باکتری ها را به کمترین میزان ممکن می رساند و سبب می شود که به راحتی دچار بیماری هایی مثل آنفولانزا یا سرماخوردگی نشوید یا در صورت ابتلا زودتر سلامت خود را به دست بیاورید و بیماری در شما خفیف تر بروز کند.
برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها روزانه دو بار و هر بار 100 میلی گرم ریشه جینسنگ را به صورت دمنوش و حتما در قوری چینی یا لعابی یا پیرکس (فلزی نباشد) یا در غذا به صورت تکه تکه یا به تنهایی میل کنید. ریشه جینسنگ به صورت کپسول هم موجود است. اگر داروی خاصی مصرف می کنید حتما در مورد مصرف جینسنگ با پزشک مشورت کنید چون ممکن است در پروسه تاثیر داروهای دیگر اختلال ایجاد کند.
2- روغن نارگیل استفاده کنید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ با یک داروی شگفت انگیز و خوشبو برای آنفولانزا. روغن طبیعی نارکیل دارای اسید لائوریک است، همان اسیدی که به صورت طبیعی در شیر زنان شیرده وجود دارد و معمولا بدن نوزادانی که شیر مادر را می خورند در برابر ابتلا به ویروس ها قوی می کند. یک درمان سریع و قطعی آنفولانزا در طب سنتی استفاده از اسید لائوریک است. اسید لائوریک این توانایی را دارد که بسکمک از ویروس ها و باکتری های مضر را از بین ببرد و البته یک چربی سوز طبیعی هم هست. اسید لائوریک یک ماده طبیعی موثر در از بین بردن ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا است و درمان سریع بیماری است. روغن نارگیل سرشار از چربی های خوب و کمترین میزان چربی مضر برای بدن است. برای این که از خواص روغن نارگیل به بهترین صورت ممکن استفاده کنید، حتما روزی 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل خالص در سالاد و غذا میل کنید.
3- دمنوش برگ زیتون میل کنید
مصریان باستان از برگ زیتون برای درمان بسکمک از بیماری ها استفاده می کردند. اما چرا برگ زیتون یک درمان طبیعی و سریع آنفولانزا در طب سنتی محسوب مب شود؟ برگ زیتون سرشار از پلیفنولی به نام اولئوروپین است که شامل خواص زیر است:
*انرژی را زیاد می کند
*قاتل سلول های سرطانی است
*کاهنده قند خون، کلسترول و فشار خون است
*سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد
*خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان دارد
*سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند که عامل مهمی در درمان آنفولانزاست
*از آلزایمر و کم شدن حافظه پیشگیری می کند
یکی از راه های درمان آنفولانزا این است که روزانه 500 میلی گرم برگ زیتون را به صورت دمنوش یا کپسول میل کنید.
4- روغن برگ درخت اکالیپتوس
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اگر به دنبال یکی از آسان ترین روش های درمان سریع آنفولانزا در طب سنتی می شد باید بگوییم روغن برگ درخت اکالیپتوس از زمان های قدیم به خاطر خواص درمانی اش همواره مورد استفاده پزشکان و طبیبان بوده است. این روغن کاهنده التهاب و درد، مسائل هضم و گوارش، مسائل تنفسی و گرفتگی گلو است. روغن برگ درخت اکالیپتوس را به صورت بخور یا اسپری می توانید استفاده کنید.
5- روغن پونه کوهی
روغن پونه کوهی یا اورگانو یکی از قوی ترین آنتی بیوتیک های طبیعی و از جمله بهترین درمان های آنفولانزا در طب سنتی است. دلیل این امر وجود عناصری مثل کارواکرول و ترپن است. این عناصر از جمله بهترین درمان ها برای بیماری های ناشی از انواع ویروس و باکتری از جمله بیماری های کشنده ای مثل سالمونلا یا همان آنفولانزای مرغی محسوب می شوند.
روزانه 5 قطره روغن کوهی خالص میل کنید. مزه خوبی ندارد پس حتما بلافاصله یک لیوان آب میل کنید.
6- گُلدن سیل
گلدن سیل یا اکسینا یک گیاه دارویی با برگ های سبز و گل های سفید از خانواده آلاله هاست که از زمان های قدیم یک درمان موثر برای سرماخوردگی بوده است. گلدن سیل خواص ضدعفونی کننده دارد و غشای مخاطی آسیب دیده داخل بینی، دهان و حلق را ترمیم می کند. اکسینا با تحریک بخشی از کبد که مسئول مقابله با عفونت در بدن است و به همین دلیل یک درمان آنفولانزا در طب سنتی محسوب می شود. اکیناسیا، خون و غدد لنفاوی را تصفیه و پاکسازی می کند و به این ترتیب موجب گردش بهتر و بیشتر پادتن ها که وظیفه مبارزه باعوامل بیماری زا و خارج کردن مواد سمی از بدن را به عهده دارند می شوند. روزانه دو تا سه بار و به مدت حدبیشتر 10 روز 12 قطره از افشره این گیاه استفاده کنید.
7- خوارکی های ضد باکتری بخورید
موادی مثل دوغ کفیر، ماست، کلم رنده شده و آبپز با سرکه با تقویت باکتری های خوب موجود در معده و دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و باکتری های مضر را در سرماخوردگی از بین می برند. اگر مبتلا به آنفولانزا شدید نوشیدن دوغ و خوردن ماست و کفیر چندان توصیه نمی شود.
8- دارچین شفابخش است
دارچین یکی از قدیمی ترین خوراکی های شفابخش است که به عقیده مصریان باستان ارزشی بیش از طلا و نقره دارد. دارچین سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است. دارچین خواص ضدالتهاب، ضدمیکروب، کاهنده قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت کننده مغز و حافظه، تضمین کننده سلامت روده بزرگ، ضد سرطان و تقویت قلب و عروق است. شاید به همین دلیل هم دارچین یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی است. هنگام ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی روزانه دو بار و هر بار مخلوطی از یک قاشق چایخوری دارچین و ¼ قاشق چایخوری عسل میل کنید. دمنوش چوب دارچین، لیمو، زنجفیل و عسل هم شفا دهنده آنفولانزا است.
9- زردچوبه
زردچوبه حاوی کورکومین است و این ماده به خاطر خواص ضدبیماری و مقابله با انواع تومورهای سرطانی مشهور است. زردچوبه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و ضد التهاب است.برای استفاده از زردچوبه به عنوان یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی به روش زیر عمل کنید:
*مقداری زردچوبه به چای یا دمنوش مورد علاقه تان اضافه کنید. ترکیب دمنوش زنجفیل با زردچوبه فوق العاده است.
*مقداری زردچوبه را به یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید تا التهاب و گرفتگی گلو را برظرف کنید.
*کمی زردچوبه در مقداری آب جوشیده بریزید و با آن غرغره کنید یا با انگشت داخل دهان و گلوی ملتهب بمالید و سپس با آب بشورید.
10- زنجفیل بخورید
زنجفیل یا زنجبیل ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی اکسیدان و تسکین دهنده درد است. با یک برش زنجفیل تازه و مقدار آب لیموترش و آب دمنوش درست کنید. این دمنوش باید حدود یک ساعت روی شعله ملایم گاز بجوشد و سپس با عسل میل کنید تا به عنوان یک درمان قوی و سریع آنفولانزا در طب سنتی برای بچه ها و بزرگسالان عمل کند. نقش عسل در درمان آنفولانزا هم که از دیرباز مورد توجه پزشکان بوده است.
11- چای سبز
چای سبز حاوی 6 آنتی اکسیدان مختلف است به همین دلیل یک ضدسرطان و ضد سکته مغزی و قلبی قوی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. شاید به همین دلیل یکی از مفیدترین نوشیدنی ها برای سلامت بدن و البته برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است. برخی دلیل عمر طولانی ژاپنی ها را مصرف روزانه چای سبز می دانند. علاوه بر این چای سبز تصفیه کننده خون، باز کننده تنفس، کاهنده اضطراب و افسردگی و انرژی زا است. روزانه سه فنجان چای سبز بنوشید و این کار را یک ساعت بعد از خوردن غذا انجام دهید تا دچار کم خونی نشوید.
12- مقداری زینک بخورید
زینک و مواد خوراکی سرشار از زینک مثل ماهی، میگو، سیر، حبوبات، گوشت قرمز، سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج و …علائم و آثار سرماخوردگی و آنفولونزا را تا حد زیادی کاهش می دهند. اگر به آنفولانزا مبتلا شدید روزانه 75 میلی گرم زینک به صورت کپسول یا مواد غذایی حتی برای زنان شیرده یا باردار شفابخش است. علاوه بر این زینک کاهنده فشار خون و تنظیم کننده قند خون است.
13- جلبک سبز
کلرلا نوعی جلبک سبز تک سلولی ساکن آب های شیرین است که به صورت قرص در داروخانه ها موجود است. کلرلا یک سوپر ماده غذایی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. کلرلا حاوی ویتامین های A,B,C و E و سرشار از پتاسیم، کلروفیل، فسفر، بیوتین، بتاکاروتن و منیزیم است. کلرلا سرشار از آنتی بادی است به همین دلیل در زمان ابتلا به آنفولانزا یک شفابخش واقعی است اما برای مصرف آن حتما با پزشک مشورت کنید.
14- اکیناسه یا سرخارگل
گیاهی از خانواده کاسنی است که با تقویت سیستم ایمنی بدن، تصفیه خون، کاهش التهاب و درد در درمان آنفولانزا موثر است. سرخارگل میزان ماده شیمیایی پروپردین را در خون افزایش می دهد و به این ترتیب مانع گسترش باکتری و ویروس در بدن می شود.
15- ویتامین D بخورید
ویتامین D تنها ویتامینی است که بدن انسان قادر به تولید آن تنها 30 دقیقه بعد از آفتاب دریافت است. طبق تحقیقات پزشکی اجرا شده ارتباط مستقیمی میان کمبود ویتامین D و ابتلا به آنفولانزا وجود دارد. زمانی که بدن شما کمبود ویتامین D نداشته باشد 50 درصد احتمال ابتلا به آنفولانزا در شما کاهش پیدا می کند. ویتامین D کلسیم را به استخوان های شما هدایت می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. اگر روزانه به اندازه کافی در معرض آفتاب قرار نمی گیرید باید زیر نظر پزشک و با توجه به نیاز بدن تان روزانه قرص ویتامین D مصرف کنید.
16- سرکه سیب به رژیم غذایی تان اضافه کنید
سرکه سیب یک ماده کاملا طبیعی برای درمان گلودرد است. سرکه سیب سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و یک ضد میکروب و ضد باکتری قوی است. یک چهارم فنجان سرکه سیب را با همین مقدار آب گرم ترکیب کنید و آن را غرغره کنید. سرکه سیب فضای اطراف گلو را اسیدی می کند و همین امر سبب می شود میکروب های عامل سرماخوردگی از بین بروند. آب گرم، سرکه سیب، آب لیموترش فلفل قرمز یا دارچین و عسل طبیعی را با هم ترکیب کنید و به صورت نوشیدنی سه بار در روز میل کنید. سرکه سیب یکی از بهترین درمان های طبیعی آنفولانزا در طب سنتی محسوب می شود.
17- در خوردن پیاز و سیر دست و دلباز باشید
سیر و پیاز خام سرشار از آنتی اکسیدان، ضد قارچ، ضد ویروس و ضد باکتری هستند. چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ سیر و پیاز را به صورت خام، به صورت میکس با آب میوه و نوشیدنی یا آب میل کنید. می توانید برای ضدعفونی کردن هوای منزل سیر و پیاز را قاچ کنید و به مدت چند ساعت در اتاق، آشپزخانه و سالن پذیرایی بگذارید. برای خواند طرز تهیه سوپ شلغم و پیاز برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا در بچه ها و زنان باردار و بزرگسالان اینجا را کلیک کنید.
18- فلفل قرمز بخورید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ اگر دچار مشکل معده نیستید بی محابا همراه با غذا فلفل قرمز بخورید. فلفل قرمز یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی محسوب می شود. فلفل سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که بسیار برای سلامتی مفید است سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سبب می شود کمتر دچار بیماری و آنفولانزا شوید. فلفل قرمز نه تنها به هضم غذا کمک می کند، بلکه ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را نیز کاهش می دهد و به دلیل خاصیت ضدباکتری یک ماده ضد اسهال هم محسوب می شود.
19- ویتامین c را از قلم نیاندازید
چگونه آنفولانزا را درمان کنیم ؟ مصرف 400میلی گرم ویتامین سی به همراه آب فراوان 4 وعده در روز می تواند تاثیر زیادی در بهبود سرماخوردگی داشته باشد و اتفاقا یک درمان طبیعی آنفولانزا در طب سنتی است. در مجموع دریافت ویتامین C از طریق منابع طبیعی آن نظیر میوه ها و سبزی ها بی خطر است. در بیشتر افراد نیز مصرف مکمل های حاوی ویتامین C در دوزهای مجاز آن عارضه ای ندارد. میزان دوز توصیه شده این ویتامین روزانه 90 میلی گرم برای مردان و 75 میلی گرم برای زنان است. به هر حال به یاد داشته باشید دوزهای بیشتر از 2 هزار میلی گرم در روز این ویتامین برای بزرگسالان توصیه نمی شود.
20- سوپ مرغ بخورید
سوپ مرغ یک غذای ضد التهاب است. سوپ مرغ به خاطر مواد مغذی که در ترکیب آن به کار می رود یک غذای مفید برای تسریع درمان بیماری هایی مثل آنفولانزا و سرماخوردگی است و بدن ضعیف شده در اثر بیماری را تقویت می کند. از سوی دیگر سوپ پای مرغ هم خواص بی نظیری برای تقویت بدن و درمان ضعف بدن به خصوص در دوره ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا دارد. طرز تهیه کامل سوپ پای مرغ را در بخوانید.
منبع: افق کوروشوبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است