محمدرضا فروتن و داستانی تازه از عشق و خیانت ، زمان دقیق پخش سریال اعلام شد
به گزارش مجله سایه، تهیه کننده فیلم های آه سرد، درب و چرا گریه نمی کنی؟ با ارائه توضیحی درباره زمان بندی اکران این فیلم ها از پخش سریال عقرب عاشق با بازی محمدرضا فروتن در شبکه نمایش خانگی از تیرماه اطلاع داد.
رضا محقق درباره اکران عمومی فیلم هایی که در جشنواره فجر رونمایی نموده بود، با توجه به رونق نسبی این روزهای سینما اعلام کرد: اکران فیلم درب ساخته هادی محقق در فرانسه شروع شده و باید تمام گردد تا بعد در سینمای ایران روی پرده رود. فیلم آه سرد به کارگردانی ناهید عزیزی نیز فعلا در تدارک برای شرکت در جشنواره های خارجی است و پس از خاتمه این مسیر، آن را هم به اکران عمومی می رسانیم.
او با اشاره به فیلم چرا گریه نمی کنی؟ به کارگردانی علیرضا معتمدی که در جشنواره فجر دچار حاشیه هایی نیز شد، ادامه داد: فعلاً تمایلی به اکران این فیلم در شرایط حال حاضر ندارم.
وی درباره چرایی این عدم تمایل و ارتباط آن به حاشیه های پیش آمده شرح داد: حواشی فیلم انگیزه های لازم را از من گرفت ولی واقعیت این است که جدا از این موضوع هم فعلا شرایط برای اکران مهیا نیست. چون الان چند فیلم طنز در چرخه اکران هستند و هر فیلمی در کنار این ها قرار بگیرد، دیده نمی گردد. باید ببینیم چیدمان فیلم ها در تابستان چه خواهد بود و اگر قرار باشد باز هم چند فیلم کمدی همزمان اکران شوند و بقیه تحت فشار قرار بگیرند ارزش کار از بین می رود. البته چرا گریه نمی کنی؟ از آن نوع فیلم هایی است که می توان به گیشه آن امیدوار بود.
محقق درباره اینکه سراغ ساخت فیلم نوی نرفته است؟ گفت: قصد ساخت فیلم دارم ولی طرح سینمایی چشمگیری ندیدم؛ فعلا سریال عقرب عاشق را به کارگردانی حسین سهیلی زاده برای پخش شبکه نمایش خانگی آماده می کنم که دو سال قبل ساخته شده و از نظر جلوه های ویژه اثری نو در این شبکه خواهد بود. عقرب عاشق با بازی محمدرضا فروتن، شقایق فراهانی، آرمان درویش، متین ستوده، سیاوش خیرابی، رضا بهبودی، حسین پاکدل و آتنه فقیه نصیری داستانی سورئال از عشق و خیانت و مسائل اجتماعی دارد و از اول تیرماه از شبکه نمایش خانگی نمایش داده می گردد. به جز آن در حال رایزنی برای ساخت سریال بازی کثیف هستم که فعلا در مرحله نگارش است و کارگردان آن هنوز قطعی نشده است.
وی در خاتمه درباره فعالیت در سینما و شبکه نمایش خانگی و سریال سازی اعلام کرد: سینما و شبکه نمایش خانگی هر کدام رسالتی جداگانه دارند. در شبکه نمایش خانگی ممکن است اثری با فرمت تلویزیون ساخته گردد و کسی دیگر، سریالی در حد یک اثر سینمایی بسازد. من قصد نداشتم ازابتدا وارد عرصه فراوری سریال های شبکه نمایش خانگی شوم چون دوستان مشغول کار بودند مگر اینکه بتوانم کاری نو ارائه کنم که حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی توضیح داد: شبکه نمایش خانگی بستری است که خانواده ها به هر شکل با آن در ارتباط هستند ولی شرایط کنونی سینما نیازمند فراوری فیلم های چشم گیر است نه اینکه به هر نحوی فیلم ساخته گردد. زمانی می گفتند کسی به سینما نمی رود و اگر بلیت سینما هم گران گردد تعداد مخاطبان کاهش بیشتری پیدا می نماید اما شرایط فروش امروز گیشه سینماها و حدود پنج میلیون تماشاگر در مدت کمتر از سه ماه، نشان می دهد که مردم از سینما استقبال می نمایند به شرط آنکه فیلمی روی پرده باشد که حال شان را خوب کند، در آن صورت هم وقت می گذارند و هم هزینه می نمایند. البته این حال خوب صرفا از یک فیلم کمدی به دست نمی آید؛ تماشاگران ما به روز هستند و باید خوراکی به آن ها داده گردد که دارای کیفیتی قانع نماینده باشد.
منبع: همشهری آنلاین