برج های فناوری دانشگاه ها تجهیز می شوند
به گزارش مجله سایه، به گزارش خبرنگاران، دکتر سورنا ستاری امروز 20 بهمن ماه در افتتاح مجموعه شتاب دهنده ها، اتاق های تمیز و شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: الگوی ایجاد برج فناوری در دانشگاه علوم پزشکی باید در سایر دانشگاه ها نیز پیاده شود. امیدواریم دانشگاه ها بتوانند از درآمد شرکت های دانش بنیان که در برج های فناوری مستقر هستند درآمد خود را افزایش دهند.
وی با اشاره به بازدید چند ماه گذشته خود از این برج فناوری یادآور شد: هر زمان که برای بازدید به این برج می آیم محصولات جدید و شرکت های دانش بنیان جدید می بینم که این نشان دهنده زایش حوزه زیست فناوری و زیست بوم دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه های علم و فناوری است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: حجم زیادی از سرمایه گذاری خطر پذیر در حوزه دانش بنیان ها در این دانشگاه اجرا شده است که به دلیل اهمیت حوزه هایی است که این شرکت ها به آن وارد شده اند.
وی یادآور شد: شرکت های دانش بنیان ایرانی به فناوری های فوق پیشرفته وارد شده اند. محصول CAR T Cell که اکنون در مرحله کارآزمایی بالینی در این دانشگاه و زیرمجموعه برج فناوری است، یک امید آفرینی بالقوه برای درمان های سرطان محسوب می شود. در حال حاضر در خارج از ایران هزینه درمان یک بیمار با این روش بیش از 400 هزار دلار است و تنها حدود دو سال از عمر این فناوری در دنیا می گذرد.
ستاری با اشاره به محصولات دانش بنیانی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شده است گفت: تست های جدید تشخیص کرونا و چسب های بعد از عمل برای چشم و پوست از جمله فرآورده هایی هستند که از فناوری های خیلی پیشرفته استفاده می کنند و این بسیار غرور آفرین است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به بازگشت نخبگان به کشور و فعالیت در شرکت های دانش بنیان گفت: هم اکنون در همین برج فناوری تعداد زیادی از نخبگانی که از خارج بازگشته اند مشغول فعالیت هستند.
منبع: خبرگزاری مهروبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است