شروع عملیات ساخت 400 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن تا خاتمه سال
به گزارش مجله سایه، وزیر راه و شهرسازی از شروع عملیات اجرایی 180 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی فراوری و عرضه مسکن اطلاع داد و گفت: مالکان واحد های مسکونی مراعات مستاجران را انجام دهند و این رابطه به صورت دوطرفه باشد.

به گزارش گروه مالی خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران از روند روبه رشد طرح اقدام ملی فراوری و عرضه مسکن اطلاع داد و گفت: مهم ترین گام در این خصوص، انجام نیازسنجی در استان های مختلف بود تا بر اساس میزان تقاضایی که از آمار های درست و قابل استناد استخراج می گردد، بتوانیم برنامه را برای هر شهر در قالب یک سامانه تعریف و تبیین کنیم.
*عملیات اجرایی ساخت 180 هزار واحد مسکونی شروع شده است
وی با اشاره به اینکه این مرحله پشت سر گذاشته شده است و اکنون در مرحله تدقیق نهایی آمار هستیم، اضافه کرد: عملیات اجرایی بیش از 180 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی فراوری و عرضه مسکن شروع شده و این تعداد یا در مرحله آماده سازی زمین و یا در مرحله شروع و احداث ساختمان هستند.
*شروع عملیات ساخت 400 هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن تا خاتمه سال
اسلامی اعلام نمود: با همکاری دستگاه ها و ظرفیت های گوناگونی که می توانند به مدد پروژه اقدام ملی فراوری و عرضه مسکن بشتابند تا خاتمه امسال عملیات اجرایی تمامی400 هزار واحد مسکونی این طرح شروع گردد؛ به این امید و تاکید برنامه ای که تا خاتمه سال 1399 این پروژه ها به ثمر برسد.
*طرح تخفیف مالیاتی مالکان منصف به مجلس فرستاده شده است
وی در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات و تمهیدات وزارت راه و شهرسازی در مورد مستاجران نیز گفت: پاسخ روشنی که ما همیشه داده ایم این است که مالکان واحد های مسکونی مراعات مستاجران را انجام دهند و این رابطه به صورت دوطرفه باشد؛ کار مهمی که ما در این خصوص انجام داده ایم، تدوین طرح تخفیف مالیاتی برای مالکان و صاحبان واحد های است که این مهم را انجام می دهند و رعایت حال مستاجران را می نمایند؛ این طرح در دولت تصویب شده و به مجلس فرستاده شده است تا اصلاحیه آن صورت گیرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو