فیشینگ 6 هزار حساب بانکی توسط نوجوان 14 ساله
به گزارش مجله سایه، فرمانده انتظامی قم با اشاره به دستگیری یک هکر حرفه ای در قم، گفت: متهم به وسیله فیشینگ از حساب بانکی 6 هزار و 615 نفر برداشت نموده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا آقاخانی در تشریح این خبر اظهار کرد: پلیس فتا استان قم در پی رصد و پایش فضای مجازی و در راستای مبارزه با پول شویی، یک هکر حرفه ای را شناسایی کردند.
وی گفت: نامبرده به وسیله شماره های مجازی در زمینه پول شویی و خرید ارز های دیجیتال اقدام و در ارتباط با اقدام مجرمانه وی نیز پرونده های زیادی در سراسر کشور تشکیل شده بود.
فرمانده انتظامی استان قم توضیح داد: متهم با استفاده از پی ان های خارجی و حتی وی پی اس های داخلی اقدامات مجرمانه خود را انجام و جهت احراز هویت حین انجام بعضی تراکنش های اقتصادی اقدام به سو استفاده مدارک هویتی افراد دیگر نموده تا امکان شناسایی مقدور نباشد.
سردار آقاخانی گفت: وی همچنین به صورت سازمان یافته با استخدام افراد مختلف در زمینه برنامه نویسی، اجاره کارت، سیم کارت های افراد غیر، شناسایی صرافی های افراد متخلف، تهیه مدارک هویتی جعلی و … با راه اندازی روبات های مختلف و ارسال پیامک های انبوه متناسب با مسائل روز جامعه اقدام به سرقت اطلاعات بانکی افراد نموده و با طراحی روبات موجودی بگیر و کارت به کارت اقدام به پول شویی در سطح کلان می کرد.
فرمانده انتظامی استان قم در ادامه با تقدیر از هماهنگی مطلوب دستگاه قضائی استان، توضیح داد: متهم 14 ساله و 2 تن از همدستانش که 16 ساله بودند دستگیر و در تحقیقات پلیس اذعان داشتند، مبالغ حاصله از فیشینگ را صرف خوش گذرانی خود می کردند.
سردار آقاخانی گفت: با توجه به تعداد زیاد شاکیان در این پرونده تحقیقات برای کسب میزان رقم کلاهبرداری شده در دست آنالیز است که به محض دریافت اخبار جدید اطلاع رسانی خواهد شد.
منبع: خبرگزاری دانشجووبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است