اعلام میانه قیمت خوراکی ها در خرداد1400
به گزارش مجله سایه، خبرنگاران : اقلام شیرینی خشک و رشته آش با 2،7 درصد و برنج ایرانی درجه یک با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
به گزارش به نقل از خبرآنلاین، مرکز آمار ایران، میانه قیمت کالاهای خوراکی منتخب در منطقه ها شهری کشور در خرداد 1400 را منتشر کرد.
در خرداد ماه 1400 تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در منطقه ها شهری کشور به این شرح است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام شیرینی خشک و رشته آش با 2،7 درصد و برنج ایرانی درجه یک با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:
در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با 4،8 درصد، کنسرو ماهی تن و گوشت گاو یا گوساله با 1.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. همچنین در این گروه گوشت گوسفند با 2.2 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با 4،2 درصد، تخم مرغ ماشینی با 4.1 درصد بوده است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با 24،4 درصد و هندوانه با 15.1 درصد میباشد. همچنین در این گروه هلو با 15.4 درصد و پرتقال با 8.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سیب زمینی با 14،7 درصد، گوجه فرنگی با 14.3 درصد، بادمجان با 11.0 درصد و پیاز با 9.9 درصد بوده است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار و شکر با 5،2 درصد و قند با 2.7 درصد بود.
منبع: اقتصادنیوز