احتمال ابتلا به کرونا با آجیل و شیرینی ، مراقب باشید

به گزارش مجله سایه، فرمانده ستاد مدیریت کرونا در شهر تهران گفت: تمامی فعالیت های ستاد در ایام نوروز به قوت خود باقی خواهد ماند و تعطیلی برای ما بدون معنا است.

احتمال ابتلا به کرونا با آجیل و شیرینی ، مراقب باشید

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه مهم ترین شرط مصرف آجیل و شیرینی در نوروز سال جاری اطمینان از صحت و سلامت آن است، گفت: اینکه آجیل در فرایند تولید خود در بخشی حرارت می بیند ضرورتا سبب نمی شود ویروس زدایی از آن صورت گیرد، به ویژه اگر در محیط های غیر صنعتی تهیه شده باشد.

وی با اشاره به اینکه ویروس بر دانه های گیاهی مدت زمانی می نشیند، شرح داد: در خصوص شیرینی هم این مساله صادق است، لزوما پخته شدن شیرینی در فر سبب نمی شود آلودگی نداشته باشد چراکه تا هنگام مصرف در دمای عادی قرار می گیرد و امکان وجود ویروس بر روی آن وجود خواهد داشت.

فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا در تهران، درخصوص مباحث مطرح شده در جلسه امروز این ستاد، اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه آغاز سال نو قرار داریم لازم بود تا در واپسین ساعات سال جاری یک بار دیگر هماهنگی جدی تری بین ارکان بهداشتی، پشتیبانی، دارویی و... انجام دهیم. تیم های بهداشتی درمانی و دارو عملا تعطیلی نخواهند داشت و مانند پیش از عید نوروز فعالیت خواهند کرد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 3215

به "احتمال ابتلا به کرونا با آجیل و شیرینی ، مراقب باشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتمال ابتلا به کرونا با آجیل و شیرینی ، مراقب باشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید