سرعت و قدرت عضلات با کاراته

به گزارش مجله سایه، تجویز داروها، تنها با معاینه بالینی و دریافت توضیح حال امکان پذیر است و اگر در پاسخ به سوالات مصرف دارویی توصیه می گردد، پس از مشورت با متخصص مصرف گردد.

سرعت و قدرت عضلات با کاراته

به گزارش، بدن سازی انجام می دهم وبه دنبال این هستم که ورزش کاراته را ادامه بدهم. برای افزایش سلامت حین ورزش چه نکاتی باید مورد توجه باشد؟

هنگام انجام تمرینات بدن سازی برای ورزش کاراته، به این نکته مهم توجه داشته باشید که در عین حال که نباید دچار درد عضلانی شوید، باید به قدرت، سرعت و استقامت عضلانی دست یابید.

اگر حرکات را آهسته انجام دهید، به یک مبارز کند تبدیل خواهید شد.

درد باعث کاهش سرعت و در نتیجه کاهش قدرت تان خواهد شد. یک کاراته کار باید در تمرینات کاراته این درد را حس کند و نه در تمرینات بدن سازی اش.

4 قانون مهم را به یاد داشته باشید

1-هیچ گاه تکرار ها را تا حد ناتوانی انجام ندهید. این یکی از روش های متداول بدن سازی است که حرکت را تا جایی دنبال می نمایند که دیگر قادر به حرکت دادن وزنه نباشند و تکرار را با یاری یار تمرینی انجام می دهند. این روش برای افزایش حجم عضلانی مناسب است و با آن چه یک مبارز کاراته کار می خواهد، تناقض دارد.

2-به دنبال حرکت دادن همه بدنتان باشید. از حرکاتی بهره ببرید که تقریبا همه بدن را درگیر می نماید. مانند اسکوات، دد لیفت، پرس سینه و دیگر حرکات چند مفصلی.

3- از تکرار آهسته حرکات به طور جدی بپرهیزید. انجام آهسته حرکات قدرتی یکی دیگر از روش های بدن سازان است که در پی افزایش حجم عضلانی هستند، اما باعث کند شدن حرکات یک مبارز رزمی کار خواهد شد.

4-تمرینات کوتاه مدت مناسب را دنبال کنید. چند تمرین محدود با تکرار های پایین و استراحت طولانی تر بین ست ها و وزنه های سنگین، بهترین روش تمرینی برای شماست.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 2510

به "سرعت و قدرت عضلات با کاراته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرعت و قدرت عضلات با کاراته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید