استولتنبرگ: ناتو برای مقابله با حملات بیولوژیک خود را تقویت می نماید

به گزارش مجله سایه، گسترش اپیدمی کرونا سبب شد ناتو کوشش های خود برای مقابله با سلاح های بیولوژیک را افزایش دهد. دبیرکل ناتو گفت ویروس کرونا در آزمایشگاه ایجاد نشده اما خطراتی را نشان می دهد که با حملات بیولوژیک مرتبط است.

استولتنبرگ: ناتو برای مقابله با حملات بیولوژیک خود را تقویت می نماید

ینس استولتنبرگ روز سه شنبه در مصاحبه با خبرگزاری آلمان اظهار داشت، کوشش های دفاعی پیمان آتلانتیک شمالی ناتو در مقابل حملات بیولوژیک باید افزایش یابد. او گفت ناتو به تبادل اطلاعات برای جلوگیری از حملات احتمالی بیولوژیک می پردازد.

به گزارش دویچه وله دبیرکل ناتو تاکید نمود: این تسلیحات مانند سلاح های شیمیایی، تحت قوانین بین المللی هستند و استفاده از آن ممنوع است اما ما می دانیم که این سلاح ها هنوز وجود دارند و می توانند توسط دولت ها و تروریست ها مورد استفاده قرار گیرند.

استولتنبرگ اضافه کرد که یک حمله بیولوژیک گسترده که باعث کشته شدن هزاران نفر گردد می تواند یک حمله تلافی جویانه با سلاح های هسته ای و یا معمولی را به دنبال داشته باشد.

دبیرکل ناتو در ادامه مصاحبه خود اظهار داشت که پیمان ناتو سلاح ممنوعه ای ندارد ولی قادر است پاسخی مناسب بدهد.

هم چنین استولتنبرگ با توجه به گسترش بی سابقه کرونا توضیح داد که ناتو برای حل بحران کرونا از جمله توزیع واکسن کرونا آماده یاری رسانی است. ، ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 16 بهمن 1399 بروزرسانی: 16 بهمن 1399 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 6661

به "استولتنبرگ: ناتو برای مقابله با حملات بیولوژیک خود را تقویت می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استولتنبرگ: ناتو برای مقابله با حملات بیولوژیک خود را تقویت می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید